ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

Η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος είναι ένας δικτυακός τόπος που απευθύνεται σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό αλλά και αθλητικό κόσμο της χώρας, και ως εκ τούτου έχει τεράστια επισκεψιμότητα από διαιτητές, παράγοντες, δημοσιογράφους, φιλάθλους αλλά και ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να μάθουν τα νέα της Διαιτησίας και τις τελευταίες τροποποιήσεις των κανονισμών.

Σαν χορηγός θα μπορείτε να προβληθείτε στην κεντρική αλλά και σε ΟΛΕΣ τις σελίδες του ODPE.GR αυξάνοντας κατακόρυφα την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας αλλά και τους υποψήφιους πελάτες σας, καθώς θα μπορείτε να προβάλλετε μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, το e-mail, την ιστοσελίδα καθώς και το λογότυπο της επιχείρησής σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος αλλά και αν έχετε οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ καλέστε στα γραφεία της ΟΔΠΕ στο 210-3838000.

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Η ΟΔΠΕ σε συνεργασία με την ΕΠΟ αποφάσισαν να προκηρύξουν διαγωνισμό για την ανάθεση χορηγού και διαφήμιση στις φανέλες των διαιτητών στους αγώνες τις Β' και Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Λεπτομέρειες του διαγωνισμού   θα βρείτε στο αρχείο που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στα γραφεία της ΟΔΠΕ στο 210-3838000.

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

2008 Ο.Δ.Π.Ε.